Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Latinalaisamerikkalainen kirjallisuusilta

noviembre 7, 2023 @ 18:00 - 23:30

Nautimme latinalaisamerikkalaisesta ja sieltä vaikutteita saaneesta kirjallisuudesta osana Chileläiset Suomessa 50 vuotta -tapahtumasarjaa.
Illan ohjelma:
Suomentaja Einari Aaltonen kertoo Roberto Bolañon teosten kääntämisestä ja lukee niistä otteita.
Kirjailija Asta Piiroinen kertoo, millaisia vaikutteita teoksiinsa hän on saanut Argentiinasta. Esillä runoteos SanTangon satama ja esseekokoelma Toukokuun auringon aikakirjat – esseitä Argentiinasta.
Runoilija Katariina Vuorinen esittää Chilestä vaikutteita saaneita runojaan – sekä suomeksi että espanjaksi. Hänen uusin teoksensa on kaksikielinen Myöhempien kesien jumalat, Los dioses de los veranos ulteriores (kääntänyt Zoila Forss-Crespo Moreyra, Aviador 2022.)
Open mic – teemana Latinalainen Amerikka.
Kirjallisuusilta pidetään ravintola On The Rocks Kalliossa (Porvoonkatu 1) tiistaina 7.11. klo 18.00 alkaen.
Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen pääsymaksun kulujen kattamiseksi – omantunnon mukaan 5, 10 tai 20 euroa.
Jos haluat esittää runojasi tai muutoin esiintyä open mic -osuudessa, voit halutessasi ilmoittautua etukäteen osoitteeseen juhlat@kulttuurivihkot.fi. Myös paikan päällä voi ilmoittautua.
Tapahtuman järjestää Kulttuuriyhdistys Vihkot.
Lämpimästi tervetuloa!
Kuva: Presencia de América Latina (Latinalaisen Amerikan läsnäolo, 1964–1965) – Jorge González Camarenain 300 neliömetrin seinämaalaus Concepciónin yliopiston taidetalossa Chilessä. Valokuva: Farisori / Wikipedia, CC BY-SA 3.0.

Detalles

Fecha:
noviembre 7, 2023
Hora:
18:00 - 23:30
Web:
https://www.facebook.com/events/984279736094462/?locale=fi_FI

Organizador

Kulttuuriyhdistys Vihkot

Local

On the rocks
Porvoonkatu 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Ver la web Local